Tuesday, 1 February 2011

SAHABAT ???



BESTIE?BFF?BEST BUDDIES?
sme aq ade ..hehe ..x tekire lah  ..
ish ...sometime susah gak ade "BESTFREDS" 
tapi penting jugak ..sebab nak share2 ape2 senang ..tapi jangn lah dapat kawan yang macam ''C'' macam ''B''
kawan MAKAN KAWAN .. n yang MACAM2 ,, hahaha ...aq ni pon x lah baik mane TAK jugak KAWAN YANG BAIK ..tapi boleh lah ,,heheh (suke pulak kan kaw dila ) !

OK ! mari saye kenalkan kawan2 SEBAHAGIAN DARI IDUP saye ,,cewah.mesti KOWANG BANGGE kan aq upload gmbr kowang dalam BLOG aq ..! haha  ..


COLLEGE FREDS +HOSTEL FRENDS
ni sme kawan kolej ..diowg ok sangat !layan pale ..kire untung lah dapt member layn pale ..heheh ..sme dok jauh2 ,,kedah lah,melake lah ,bp lah.yong peng lah ..
aq n ina,yaya jek dok JB ..
tpi aq still bleh kawan gn diewg ag ..

slalu g makn ke g ane ke dengan diewg ni ha bile dekat college


SERANGAKAI ..budak paling rapat dengan aku dekat college


ni DIDIE !Now didi da xde ..die da abes blaja ,,die blaja kat giat mara sbelah kolej aku tu ..satu hostel dengn aku,sbelah katil aku! tdo bersame2 setiap hari,pegang tangan ag taw ,,heheh ..malam2 mesti ade jek CERITE nak share nan die .,kdg2 sampai tertido2 ,,hehe SOK BANGUN sambung lagi ..hehe ..
DIDI ! AKU RINDU KAW ..!!!



nie ENO ! (eno halie) heheh ..now die lah orang yang paling rapat dengan aku dekat kolej ,,die lah peneman tido dan kemane saje ..to ENO ,thanxs BEING MY FRENS ya ..n layan kerenah ku tiap2 harie2 .

nie name die "LIN" ...
die penasihat tetap aku di kolej  ..heheh ..hanye die dan aku jek taw kenape! so x pyh tnye lebeh2 ok ...hehe 
awk BAIK lin..TERIME KASIH slalu bagi nasihat dekat kite ...
nanti kite bagi AWARDS dekat awk ok ..hehe ..


wawa & nadiea
dulu BESTIE ..then GADO n NOW KAWAN ! hehe ..mayb one day kite buleh jadi macam dulu BALIK kan dyea  :( (amin) .rindu nak macam dulu balik ...badly mis u !!
WAWA?
haha ..ko kawan yang paling GILE,SPORTING ..xde lah baik sangt gan die nie dulu ..tp now bru nak bejinak2 semule ..haha
die pemalas nak dtg skolah dulu ..tu r agak x rapat gan die ,,hehe ..
tapi skang oke2 saje ..


ayuhanies
AYU ..mayb kaw x bace kot blog nie ..tapi aq nak ko taw aq sayang kaw sangt ..aq x taw nk expalin kat ko macam mane ag ..tapi kaw ..still ingt aku x engat kaw bile aku gn yang lain2 ..mane ade ayu! kaw pn bile da ade bf cam x engt aku da ..tape lah aku xkesah .. aku da malas nak pikir bende lame ag lah ..tu lah aku baik2 gn diewg sme ..tapi kaw? pikir lain .,.n still pk macam dulu ag ..sme nak baik2 dengan kaw ..tp kaw? tapelah ..mayb kaw lom sedie ag ..pepon aku SAYANG KAW SANGAT ..GONNA MIS U AYU ..!!

FATIN BUDAK BAIK
SELALU CERITE PSAL FAMILY DIE DEKAT AKU ..
BILE KAW NAK BAGI AKU AWARDS HA?HEHE

                                                                       zyma si kenet 
awak! awak cantik ..haha ..xsangke kite leh kawan sampi abes KEM kan ,,kenal die nie mase aq kene PLKN dulu ..slalu lepak2 gan die dekat SURAU bile mahgrib ,hehe, orang bezikir,aq gan die bantai tido dekat blakang ..hehe ..die cool aje orangye ,,sayang awak jugak cik GMA GEE ..hehe


ekin si TIPTOP ..haha ..kalo x pasal si FIQ ..kite x kenal kan ekin..hahah ..kaw kepo.kaw HOT ..haha ...
ily ekin ...muah2 ,,


NI iena ..si mulut MURAI ..die lah tido sbelah aku sekarang dekat hostel ..budak kuat NGIGAU ..ntah ape2 jek ek kaw nie ..hehe


she gurls name eila ..
EILA ...kite rindu awak !!! bnyk2 senior,die lah yg plg rapt dng aku dekat kolej ...now die parctcl ..x jmpe da .jmpe mase sem1 jek ..rindu gile sey dekat die ..die baik .slalu dgr cerite kite ..haha,xlupe 1 bende ! mase tu kitewg balik same ...segamt ke jb ..x tdo dalam bas sebab becerite pasal tut ..heheh ,,HANYE eila dan saye jek tau ..hehe ..eila tc ok ..gonna mis u ..


hang with zyma,fatin,n zue
                                                        
melaka !

melaka jusco 
                                

haha ..mesti pelik kan? aq xde kawan laki ke? ade ..tengah bejinak2 lagi ..ntie aq update pasal die ok ..actly sbenanye da takot nak kawan gn LELAKI ..ya memng ramai cakp LAKI SME X SAME ..tp bg aku same jek  ..erm xpelah ..mls nak share pasal tu ..SORRY ,x berminat langsung ..untuk kawan2 aq yang ade BF tu ..HOPE 0NE DAY t kowng macam gmbr dekat atas nie ok ..hehe ..aq DOAKAN ..

ok cukup sampai sinie ,,t ade mase kite update lagi ok ..
salam ..




















3 comments:

gma gee ;) said...

hahaha..
thanxx bebeh;)
gma appreciateee sgtt deyhh..
thnxx alott..
hope awk n AYU akan ok balik yee;)

gma gee ;) said...

hahaha..
thanxx bebeh;)
gma appreciateee sgtt deyhh..
thnxx alott..
hope awk n AYU akan ok balik yee;)

dyla lee said...

insyaalah awk ..
tapi susah lah ..
:(